Delta Job I MOJA VIZADelta Job je agencija koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju, obrazovanju i integraciji radnika sa prostora Zapadnog Balkana u zemljama EU, kao što su Nemačka, Austrija, Slovenija i druge. Ova agencija prati sve najnovije trendove u svojoj oblasti, kao i nove trendove u svakom smislu.
Svojim klijentima   Delta Job nudi nove usluge iz paketa pod nazivom "MOJA VIZA", koje uključuju razne usluge poput zakazivanja termina za vizu, registraciju termina za zapadni Balkan, potvrdu termina, popunjavanje formulara za vizu, nostrifikaciju diplome, ETIAS online obrazac, pomoć pri zapošljavanju i još mnogo toga.

Ovaj paket usluga je posebno dizajniran za sve zainteresovane klijente koji traže pomoć u procesu dobijanja vize i zapošljavanja u EU. Delta Job ima stručan tim koji je specijaliziran za ovu oblast i koji će klijentima pružiti savjetovanje i podršku tokom celog procesa.

Sa MOJA VIZA paketom usluga, klijenti će biti u mogućnosti da se lakše i brže snađu u procesu dobijanja vize, nostrifikacije diplome ili ETIAS online obrasca. Delta Job će im pružiti sve potrebne informacije i savjete, kako bi njihova integracija u novu sredinu bila uspješna.


 
 
 
E-Mail
Anruf
Instagram